Stel aangehouden voor mishandeling

Dongen – Een echtpaar heeft bij de ex van één van hen stennis lopen maken. Daarbij zijn rake klappen gevallen. Het duo is aangehouden. De inzet was een kind.

Op woensdag 6 april 2016 om 18.30 uur kwam er een paniektelefoontje binnen vanuit een woning aan de C.L. Bresserstraat. Daar zou voor de deur een vechtpartij hebben plaatsgevonden waarbij rake klappen gevallen waren. Verschillende politie-eenheden spoedden zich naar de woning. Daar bleken twee 29-jarige inwoners uit Made een mishandeling en een vernieling gepleegd te hebben. De man was naar de woning van zijn ex-vrouw gegaan om hun kind op te halen. Hij kreeg die echter niet mee. Daardoor ontstond een ruzie die eindigde in een mishandeling van het echtpaar uit Made ten opzichte van de ex-vrouw en haar nieuwe vriend. De nieuwe vriend werd meerdere malen in zijn gezicht geslagen toen hij het stel de deur uit wilde werken. Ook de ex-vrouw, bewoonster uit de straat had klappen gekregen. De ruit van de deur werd vernield. Het stel uit Made is naar het bureau gebracht en daar in verzekering gesteld. Het betreffende jongetje had alles gezien en was hevig overstuur. Omdat dit geen veilige plek is voor een kind zijn de instanties die erover gaan op de hoogte gebracht van deze zaak.
Advies

Het is verstandig om bij een scheiding duidelijke afspraken te maken voor wat betreft de omgangsregeling van de beiden ouders en de kinderen. Deze afspraken worden dan vastgelegd en daar kan dan alleen in uiterste gevallen vanaf geweken worden. Het is dan voor een ieder duidelijk. Meer informatie over omgangsrecht echtscheiding-wijzer.nl