Ex partner aangehouden voor mishandeling en vernielingen

Dongen – Een inwoner uit Dongen is woensdagmiddag mishandeld door zijn ex-partner. Ook vernielde de dader enkele spullen in hun oude woning.

Woensdag 23 september 2015 om 18 uur arriveerde enkele politieagenten bij een woning aan de Gerardus Majellastraat. Er was een melding binnen gekomen van een mishandeling en enkele vernielingen. In de woning troffen ze een 47-jarige slachtoffer van een mishandeling. In de woning lagen enkele goederen die vernield waren. Het slachtoffer had een afspraak in zijn woning met onder andere zijn ex-partner. Het bezoek verliep niet goed want de ex-partner werd kwaad. Toen hij de woning verliet ging het mis. Hij trapte de voordeur in en mishandelde de aangever. Daarna is de verdachte weggereden. De politie startte direct een onderzoek naar de verdachte. De 41-jarige man kon later in zijn woning in Amsterdam aangehouden worden. Hij is naar het bureau in Tilburg gebracht en daar in verzekering gesteld.