Aanhouding na mishandeling

Dongen – Een 32-jarige man uit Dongen is zondagavond 10 mei jl. in een woning mishandeld. De politie heeft een 22 jarige man omstreeks 19.50 uur als verdachte aangehouden.

Agenten kregen een melding dat er een conflict gaande was in een woning. Ter plaatse zagen ze dat het slachtoffer op de van Linschotenstraat tussen twee geparkeerde auto’s met zijn rug tegen een houten schutting zat. Er kwam bloed uit zijn mond. Hij vertelde in gebroken Engels dat hij mishandeld was. Hij deed aangifte en vertelde dat hij in een woning bij een vriend op bezoek was gegaan om een vogelkooi op te halen. Ook zou hij nog 50 euro krijgen. In de woning ontstond ruzie. Hij werd door die man met gebalde vuist in het gezicht geslagen. Ook werd hij geschopt. Zijn belager zou hem ook nog met een metalen buis op zijn lichaam hebben geslagen. Hij werd voor onderzoek met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Hij heeft pijn aan zijn linkerbeen en rechterhand en in zijn gezicht. De verdachte is in verzekering gesteld.